Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

18 septembrie 2018

Victorie cu forcepsul la Roman


Astăzi, în etapa a XXIV-a (antepenultima) din Liga Florilor de handbal feminin, HC Municipal Râmnicu Vâlcea a evoluat la Roman, pe terenul formației CS Municipal. Meciul a fost unul dintre cele mai viu disputate din runda curentă, pe teren întâlnindu-se ocupantele pozițiilor șapte (gazdele) și patru (oaspetele). Partida a fost foarte echilibrată, ambele grupări demonstrând pe teren că și-au dorit victoria. La pauză, tabela de marcaj a indicat scor egal, 13-13.
După pauză, cele două echipe au continuat în același ritm, de mers «cap la cap» pe tabela de marcaj. Vâlcea s-a desprins la trei goluri cu câteva minute înainte de gong-ul de final, însă Romanul a punctat de două ori în ultimele 60 de secunde. Chiar și așa, gruparea râmniceană a obținut o prețioasă victorie în deplasare, la un gol diferență, scor 23-22.
În urma acestui rezultat, HC Municipal păstrează poziția a patra în clasament, cu 46 de puncte acumulate. În ultimele două etape, Vâlcea va primi vizita grupării sibiene Măgura Cisnădie (ocupanta poziției a doua), iar apoi se va deplasa pe terenul „lanternei roșii” Rapid București.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)