Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 iunie 2020

Verdict bombă al Tribunalului Vâlcea: Borza nu mai este administrator judiciar al CET Govora


BORZAChiar acum, la Tribunalul Vâlcea, magistrații au decis ca firma Euro Insol a lui Remus Borza (foto alăturat) să nu mai dețină calitatea de administrator judiciar pentru CET Govora. Decizia magistraților vine ca urmare a unui apel inițiat de către una dintre părțile creditoare. Din primele informații, știm că instanța a anulat un proces verbal, iar confirmarea lui Remus Borza ca administrator judiciar nu a fost considerată legală!
Vom reveni cu amănunte!

UP-DATE: Ce au descoperit magistrații?

Din informațiile noastre, magistrații vâlceni au luat această decizie din cauza faptului că, la cea de-a doua Adunare Generală a Creditorilor (desfășurată în data de 28 iulie 2016), nu au fost îndeplinite toate procedurile legale, printre care amintim publicarea anunțului respectiv în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Deși Borza are la dispoziție o armată de avocați la firma sa, se pare că tocmai o „chichiță” avocățească i-a venit de hac omului care se laudă la fiecare pas cu scoaterea Hidroelectrica din insolvență. Astfel, în urma verdictului dat astăzi de magistrații vâlceni devine clar faptul că avocatul Borza nu îndeplinește și nici nu a îndeplinit toate procedurile legale pentru a deveni administratorul CET Govora. Ca atare, credem că deciziile pe care le-a trasat până acum în calitate de administrator judiciar al CET Govora nu ar fi tocmai unele acoperite de legile în vigoare.
De asemenea, din informațiile noastre, printre creditorii care au contestat numirea lui Borza ca administrator judiciar al colosului economiei vâlcene se află SC BICA SRL. Totodată, facem precizarea că verdictul pe care l-a primit astăzi firma lui Remus Borza poate fi atacat cu apel în termen de 7 zile. Indiferent cum se va fi finaliza această situație, rămâne cert faptul că întreaga situație nu poate decât să afecteze procesul de scoatere a CET-ului din insolvență. Iar autoritățile județene și centrale nu ar trebui să rămână impasibile!

UP-DATE: Borza a primit „vestea cea mare” în America!

Conform unei informații încă neconfirmată oficial, Remus Borza ar fi plecat în această perioadă peste ocean, în Statele Unite ale Americii. Astfel, omul care până ieri se considera administratorul judiciar al CET Govora prin firma sa de insolvență a primit vestea (cea mare, îndrăznim noi să îi spunem) peste mări și țări. Nu ne gândim decât la faptul că el a fost deranjat în plină noapte (ținând cont de fusul orar existent între Râmnicu Vâlcea și SUA, sic!) de către oamenii săi pentru a i se comunica verdictul.
De asemenea, din sursele noastre, am aflat că Remus Borza se va întoarce în țară pe data 5 octombrie. Sau mai devreme după pocinogul pe care i l-au făcut judecătorii râmniceni!

Alte articole de la Actualitate