Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

„Un metru cub de lemn de foc costă mai mult decât venitul minim garantat!”


• sună o declarație îngrijorătoare a parlamentarului PNL Cristian Buican
Recent, prin intermediul unei declarații susținută în Parlamentul României, deputatul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a readus în atenția factorilor decidenți situația grea cu care se confruntă foarte mulți locuitori din mediul rural al țării noastre, inclusiv din județul nostru. Este vorba despre criza lemnului de foc, indispensabil în această perioadă rece și care se comercializează la prețuri dintre cele mai piperate. Conform declarațiilor oferite de către parlamentarul liberal, un metru cub de lemn destinat încălzirii poate ajunge chiar și la venitul minim garantat la nivelul țării noastre.
În rândurile următoare, redăm declarația la care facem referire: „Am adus în atenția Parlamentului criza lemnului de foc din România! Azi, din cauza incompetenței guvernării PSD, 3,5 milioane de gospodării duc lipsă de lemn de foc!!! Un metru cub de lemn de foc costă mai mult decât venitul minim garantat!!! Halal social democrați!!! Au blocat și licitațiile pentru concesionarea rețelelor de distribuție a gazului metan!!!”
De amintit și faptul că declarația deputatului vâlcean, postată pe o rețea de socializare, a stârnit reacții dintre cele mai diverse. Printre răspunsurile pe care Cristian Buican le-a oferit celor care i-au împărtășit diferite opinii s-a numărat și acela cum că „21 milioane metri cubi este necesarul de lemn de foc! 18 milioane metri cubi se exploatează în România anual!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)