Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

Un accident de muncă și trei amenzi «consistente»


Luna trecută, inspectorii muncii vâlceni au aplicat trei amenzi în valoare cumulată de 12.000 lei pentru lipsa măsurilor de securitate și sănătate la locul de muncă.
Serviciul Control Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vâlcea a efectuat 98 de controale, fiind dispuse 281 măsuri de punere în conformitate cu prevederile legislative în domeniul securității şi sănătății în muncă. Tot în luna octombrie, a fost înregistrat un accident cu incapacitate temporară de muncă.
Au fost dispuse măsuri de remediere pentru toate deficiențele constatate, dintre care amintim: instruire necorespunzătoare, tematici de instruire incomplete; evaluarea riscurilor de accidente și îmbolnăviri profesionale; elaborarea planului de prevenire şi protecție; efectuarea controlului medical periodic; efectuarea instructajului de securitate şi sănătate în muncă; dotarea cu truse sanitare la punctele de lucru; dotarea şi acordarea echipamentului individual de protecție; asigurarea controlului medical la angajare şi periodic; asigurarea de mijloace de protecție pentru prevenirea căderilor de la înălțime. De asemenea, s-a dispus efectuarea corespunzătoare a determinărilor pentru monitorizarea noxelor, la locurile de muncă unde noxele depășesc valorile admise. Datele ne-au fost furnizate de către inspector șef ITM Vâlcea, Ion Tănăsoiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,