Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 octombrie 2018

Trei acțiuni în numai câteva zile pentru DJST Vâlcea


Week-end-ul trecut s-a dovedit unul plin de activitate pentru reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea. Spunem asta în contextul în care reprezentanții instituției condusă de către directorul Bogdan Marinescu a organizat sau a fost partener pentru buna organizare a patru acțiuni.
Începând cu 4 noiembrie, s-a desfășurat competiția intitulată „Cupa Tineretului”, la atletism, fotbal si handbal. Gazda întrecerilor a fost Școala Gimanzială din comuna Pietrari, acolo unde 120 de elevi de la școlile din împrejurimi s-au întrecut la atletism, fotbal și handbal.
Apoi, în zilele de 3, 4 și 5 noiembrie s-a desfășurat competiția denumită „Trofeul Lotru”, unde membrii Centrului local «Mircea cel Bătrân» Râmnicu Vâlcea al ON Cercetașii României, alături de cluburi cu specific montan, însumând aproximativ 80 de tineri, au participat la activități montane diverse, în regiunea Voineasa.
Duminică, 5 noiembrie, în sala de sport de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfășurat Cupa CNMB la volei, ocazie cu care 60 de sportivi s-au luptat pentru a dobândi un loc pe podium.
Nu în ultimul rând, la Sala Sporturilor «Traian», a avut loc întâlnirea lunară a Asociației «Ridică-te și umblă», care a adunat aproape 50 de persoane cu diverse dizabilități și pe însoțitorii lor, pentru a avea un moment de socializare. Toți cei care au obținut un loc pe podium au fost premiați, ei primind din partea organizatorilor mingi, tricouri, medalii și diplome, iar persoanele cu dizabilități au beneficiat de o gustare din partea organizatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Sport