Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 august 2018

Tot mai aproape de semifinale


Oltchim-Metz• duminică, Sala Sporturilor va găzdui „ciocnirea titanilor” grupei a doua principale: Oltchim – Buducnost Podgorica

Două dintre cele patru formaţii cotate ca principale favorite în acest sezon la câştigarea trofeului Ligii Cam­pionilor se vor afla faţă-n faţă la finele acestei săptămâni în Râmnic! CS Oltchim, supercampioana Româ­niei, echipa considerată de specialişti drept cea de-a treia favorită pentru triumful în competiţia „regină” a hand­ba­lului femi­nin european, va primi pri­mi pe teren propriu replica munte­ne­grencelor de la Buducnost Podgo­rica, favorita numărul patru. Duelul se dis­pută în cadrul etapei cu numărul trei din Grupa 2 prin­cipală, tensiunea în jurul acestei parti­de fiind sporită şi de faptul că în urma primelor două jocuri, ambele grupări şi-au câştigat meciu­rile, acumulând maximul de puncte po­si­bile până în acest moment, patru. Buduc­nost a trecut în prima etapă de Metz Handball cu scorul de 29-27, iar în cea de-a doua de Krim Ljubljana (29-21), în timp ce Oltchimul a debutat cu un succes pe terenul slovenelor de la Krim (31-25), turul de forţă prin gru­pele Ligii fiind continuat săptămâna trecută cu victo­ria obţinută împotriva fran­ţuzoaicelor de la Metz Handball (30-21).

Întâlnirea dintre Oltchim şi Buduc­nost va avea loc duminică, 19 februa­rie, începând cu ora 18.00. Pentru cei interesaţi, amintim faptul că biletele pentru acest eveniment s-au pus deja în vânzare, un astfel de tichet având preţul de 30 lei. Cei care, din diverse motive, nu pot fi prezenţi în tribune, mai au o şansă de a vedea totuşi meciul în direct, acesta urmând a fi transmis live la nivel naţional de către postul DigiSport1. Partida va fi oficiată de doi arbitrii danezi, Claus Gramm Pedersen şi Henrik Mortensen, obser­vatorul din partea Federaţiei Europene de Handbal fiind cehul Ivan Dolejs. Tot în Grupa 2 principală se va mai disputa şi derby-ul „codaşelor”, Metz Handball jucând pe propriul teren cu Krim Ljubljana (sâmbătă, 18 februa­rie). Şi în Grupa 1 principală va avea loc o întâlnire „şoc”, principalele două favorite la câştigarea trofeului Ligii Campionilor având primul meci direct. Astfel, spectacolul dintre Audi ETO Gyor (campioana Ungariei) şi Larvik (campioana Norvegiei, totodată şi deţi­nă­toarea titlului continental) va putea fi urmărit şi în România, postul de tele­vi­zi­une DigiSport2 transmiţând în direct această partidă (tot duminică, 19 fe­bruarie, dar începând cu ora 20.15).

Pentru „chimistele” de la Oltchim, după jocul cu Buducnost de duminică, vor mai urma alte trei partide în cadrul grupele principale din Liga Campioni­lor, programul acestora fiind următorul: Metz Handball – Oltchim (26 februa­rie); Oltchim – Krim Mercator Ljubljana (4 martie) şi Buducnost Podgorica – Oltchim (11 martie).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)