Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2018

Teatrul Anton Pann, în turneu la Berlin


Pe_scurt_CaragialeTeatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea şi-a deschis stagiunea 2012-2013 la Berlin. Miercuri, 12 septembrie, publicul berlinez prezent în sala studio a Şcolii Superioare de Artă Dramatică Charlottenburg – Berlin, s-a putut bucura de cea mai recentă producţie a teatrului, „Pe scurt: Caragiale”, regia: Adrian Roman. Joi, 13 septembrie a avut loc premiera oficială a spectacolului, în prezenţa Excelenţei Sale domnul Lazăr Comănescu, Ambasadorul României în Republica Federală Germania şi a altor personalităţi din lumea artistică a capitalei germane. Organizat în cadrul programului de cooperare cu Studio Theater, coordonat de actorul şi regizorul Valentin Plătăreanu, turneul Teatrului Anton Pann în Germania a fost prilejuit de împlinirea a 100 de ani de la dispariţia la Berlin a marelui dramaturg român I. L. Caragiale. Pe scena Şcolii Superioare de Artă Dramatică Charlottenburg, actorii: Cătălin Vieru, Olimpiu Blaj, Amalia Huţan, Florin Beciu, Réka Szász, Florin Călbăjos şi Ioana Predescu au prezentat publicului german şi român un colaj din schiţele: „La poştă”, „Căldură mare”, „Justiţia română”, „Temă şi variaţiuni”, „Five O’Clock”, „Situaţiunea”, „Lanţul slăbiciunilor” şi „Mitică”.

La fiecare dintre cele două reprezentaţii prezenţa publicului a fost numeroasă, iar  reacţiile au fost entuziaste, actorii fiind chemaţi de mai multe ori la rampă. Ca dovadă că atunci când vine vorba de teatru nu poate exista o barieră de limbaj, spectatorii au savurat din plin replicile despre Strada Sapienţii sau descrierile „bucureşteanului par excellence”.

„Pe scurt: Caragiale”, este primul schimb cultural româno-german realizat de Schauspielschule Charlottenburg în parteneriat cu Teatrul „Anton Pann” şi este doar începutul unei colaborări de durată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)