Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

16 octombrie 2018

Steluța Luca, aleasă în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal


• Alexandru Dedu a câștigat un nou mandat de președinte al FRH, la numai un vot în fața Narcisei Lecușanu
Astăzi, în București, s-a desfășurat conferința de alegeri pentru desemnarea președintelui Federației Române de Handbal, a celor doi vicepreședinți (câte unul pentru handbalul feminin, respectiv pentru cel masculin), precum și a celor 14 membri ai Consiliului de Administrație. Scrutinul a avut toate ingredientele pentru a-i ține cu sufletul la gură pe reprezentanții celor 199 de structuri afiliate la FRH, care au fost prezente la vot. După primul tur, rezultatul voturilor exprimate s-a prezentat în felul următor: Alexandru Dedu – 99 de voturi, Narcisa Lecușanu – 94 de voturi, Robert Licu – 6 voturi. Astfel, pentru doar un vot lipsă, președintele în exercițiu, Alexandru Dedu, nu a reușit să își adjudece un nou mandat din primul tur de scrutin.
Lupta pentru cea mai râvnită funcție din forul de conducere a handbalului românesc a fost decisă în turul al doilea. Alexandru Dedu s-a impus în fața Narcisei Lecușanu, asigurându-și un nou mandat de patru ani. Victoria lui Dedu a fost la numai un vot: 100 – 99!
Steluța Luca (foto, în centrul imaginii), o fostă jucătoare a Oltchimului, ca și Narcisa Lecușanu, s-a impus relativ ușor în fața Marianei Târcă, contracandidata la funcția de vicepreședinte pentru handbalul feminin din România. În acest duel feminin, Steluța Luca s-a impus cu 127 – 72!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)