Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

Sfaturile zilei vin de la polițiștii vâlceni: Anvelopele de iarnă vă pot salva viața!


Chiar dacă iarna nu a provocat, cel puțin până în prezent, prea multe probleme traficului din județul nostru, polițiștii vâlceni au emis un comunicat de presă în care se regăsesc câteva sfaturi utile oricărui șofer în perioada rece a anului. Astfel, oamenii legii din județul nostru au precizat că folosirea cauciucurilor potrivite pentru autovehicul este vitală, mai ales în condițiile în care carosabilul este acoperit cu gheață sau zăpadă.

Ce vă recomandă polițiștii?

„Mai mult, prevederile legale în vigoare interzic circulaţia autovehiculelor, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă, pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără a face referire la vreo dată calendaristică. Nerespectarea acestor obligații se sancționează cu amendă între 9 și 20 de puncte-amendă, și se va reține certificatul de înmatriculare/înregistrare al autoturismului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, se arată în comunicatul de presă dat publicității de către polițiștii vâlceni.

Șoferi alcoolici, din nou, pe străzile Râmnicului
• un tânăr s-a ales cu dosar de cercetare penală
Nopțile trecute, polițiștii rutieri din municipiul Râmnicu Vâlcea au depistat în trafic un alt șofer care se urcase la volan deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, în urma controlului de rutină desfășurat, s-a constatat că șoferul, un tânăr râmnicean cu vârsta de 33 de ani avea, după verificarea cu aparatul etilotest, o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru comiterea acestei infracțiuni, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele bărbatului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)