Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 octombrie 2018

Se merge pe stabilitate și continuitate… Adrian Cosac, primarul comunei Vlădești cu 71,6% din voturi


După ce au trecut și alegerile din Vlădești, putem trage linie și constata că lupta nu a fost nicidecum una grea: localnicii au ales stabilitatea și continuitatea. Candidatul PSD, Adrian Cosac, a devenit primar plin, obținând 71,6% din voturile electoratului. Cosac, cel care venise din postura de viceprimar după ce Sorin Ghiță a fost găsit în incompatibilitate, își continuă astfel munca ca primar, continuând proiectele începute, dar zbătându-se și pentru atracția de noi fonduri. „Mulțumesc localnicilor pentru stabilitate și continuitate. Am obținut peste 70% din voturi. Mulțumesc cetățenilor comunei, echipei de campanie. Bătălia e câștigată. Continuăm proiectele începute, facem altele noi. Vom moderniza Vlădeștiul”, a declarat câștigătorul alegerilor din 5 noiembrie, Adrian Cosac.
Alături, la aflarea veștii, s-a aflat președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu: „A fost o zi frumoasă, din toate punctele de vedere. Felicitări, Adi! Adrian Cosac este câștigătorul alegerilor cu peste 70% din voturi. Le mulțumesc cetățenilor din Vlădești pentru încrederea în PSD, în Adi Cosac, care a devenit primar! Mulțumesc tuturor colegilor din PSD, echipei de campanie, fie că vorbim de parlamentari, consilieri județeni, simpli oameni ai partidului, oameni din alte localități veniți să-l susțină”.
Adrian Cosac a obținut 1.034 de voturi, Cătălin Mamotă (PNL) – 364 voturi și candidatul ALDE, Gheorghe Guțui – 46 voturi. La urne au fost prezenți 1.584 de persoane, din care 40 de voturi au fost nule.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate