SCM ne face să visăm: titlul de campioană poate reveni la Vâlcea!


La finalul unui meci de-a dreptul incandescent, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus, în urmă cu câteva minute, pe terenul campioanei CSM București, scor final 22-19 (13-9 la pauză). În urma acestui succes, echipa noastră a revenit pe primul loc al Ligii Florilor, având acum 15 puncte – maximul posibil după primele cinci etape.
Victoria a fost cu atât mai prețioasă cu cât a venit în fieful campioanei României, într-un meci în care toată trupa bucureșteană, inclusiv oficialii acesteia, declaraseră că vor revanșa după ce echipa râmniceană a câștigat Supercupa României chiar în aceeași sală, la finalul lunii august. Victoria obținută în această după-amiază este de un larg răsunet și acoperă echipa noastră de faimă. Se dovedește că succesul obținut în Supercupă nu a fost întâmplător și titlul de campioană națională poate reveni la Vâlcea.
Vezi AICI mai multe detalii despre prima repriză.

Poarta a făcut diferența!

Chiar dacă și jucătoarele din ofensivă au avut un aport extrem de important pentru obținerea victoriei (mai ales prin golgetera Iryna Glibko), îndrăznim să spunem că portărițele au fost cele care au adus prețioasa victorie în contul Vâlcii. Yulia Dumanska (22 de ani) și Diana Ciucă (18 ani) au strălucit efectiv în acest joc și au închis decisiv poarta echipei noastre. Deși este forrte tânără, Diana Ciucă a parat nu mai puțin de cinci lovituri de la șapte metri, unele dintre acestea în fața unor jucătoare foarte cunoscute la nivel mondial.
Pentru acest succes, dar și pentru că au făcut posibil ca la Vâlcea să se viseze din nou la titlul de campioană a României, după perioada în care Oltchimul făcea legea în campionatul intern, jucătoarele de la SCM și întreg staful tehnic merită toate felicitările!

Posting....