Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 octombrie 2018

Scandalos: Corneliu Zelea Codreanu, comparat cu Arsenie Boca!


• gafă monumentală a decanului Facultății de Științe Socio – Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu la o dezbatere organizată la sediul Muzeului de Istorie „Aurelian Sacerdoțeanu” Vâlcea
Prof. univ. dr. Sorin Radu a fost invitatul special al Muzeului de Istorie „Aurelian Sacerdoțeanu” care a găzduit, la inițiativa lui Adrian Bușu, vicepreședintele Consiliului Județean, un eveniment inedit – o masă rotundă pe tema legionarismului în Vâlcea și România. Denumită „Mișcarea legionară din România Interbelică: Structuri sociale și activism politic” – dezbaterea s-a întins pe mai bine de două ceasuri cu alocuțiuni cât se poate de interesante, dar și cu o gafă inimaginabilă a invitatului special.
În fața unei săli pline cu elevi de liceu, sibianul a eșuat spectaculos în tentativa sa de a explica la nivel de promovare non-verbală asemănarea dintre Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Legiunii, și părintele Arsenie Boca ca fenomene de masă. „Sunt lideri politici care au ceea ce nu-ți dă nimeni, te naști cu el, nu poți să-l câștigi. De-asta, unii sunt de succes și alții, nu. Charismă! Au botezat-o unii „charismă”. Charisma asta o ai sau n-o ai. (…) Codreanu a avut charismă! Era altfel decât ceilalți, era un tip, un bărbat înalt față de o medie a românilor care, în general, erau mai micuți. Știți ce e interesant? Nu s-a păstrat nici un film cu Codreanu! În fotografii, da. El circulă ca un fel de Arsenie Boca, adică schema, să-ți imaginezi cine e… E desenat, e în creion, tocmai ca să lase loc, să-l văd pe căpitan!”, au sunat declarațiile decanului Facultății de Științe Socio – Umane a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. Sorin Radu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Headlines

%d blogeri au apreciat: