Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Sâmbătă, evenimentul sportiv al finalului de săptămână în fotbalul vâlcean: Finul Peştereanu şi-a învins, în sfârşit, naşul Pearcu!


• la al nouălea meci direct din postura de edili, tânărul pesedist a reuşit să spargă tradiţia şi a câştigat, chiar la Tomşani, după un meci soldat şi cu două eliminări
Nu se aştepta nimeni să fie un meci de vară, dar «ciocnirea» dintre Unirea Tomşani şi Minerul Costeşti s-a lăsat cu două eliminări şi destul de mult zgomot pentru cea dintâi victorie a lui Toma Peştereanu (foto, dreapta) în faţa lui Dumitru Pearcu (foto, stânga)!
În ciuda faptului că aştepta de mulţi ani acest moment, „finul” spune că preţul a fost unul cam mare pentru izbânda cu 2-1 adusă de golurile nou-veniţilor Totâlcă şi Vlădoi: „Mă bucur pentru rezultat, evident! După opt înfrângeri în atâţia ani în faţa Tomşaniului, cum să nu te bucuri?! Partea proastă e că această rivalitate a ajuns cam departe, totuşi. Eu, unul, am simţit că s-a cam sărit calul pentru acest nivel şi că se merge într-o direcţie cam paralelă cu sportul. Adică dacă adversarul are deja 2-0 la tine acasă după 20 de minute, e clară diferenţa de valoare din teren, ce rost are să te tot agăţi de una sau alta…?! Două eliminări şi atât tam-tam pentru un meci de fotbal în Superligă e cam mult! Mă rog, atât înţeleg unii din fenomen, ce să mai faci…”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,