Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2018

Reprezentanții ALDE Vâlcea au donat o maşină de cusut profesională Centrului medico-social din Lădeşti


După ce, recent, a aflat că centrul de asistenţă medico-socială coordonat de directorul Sabin Dragnea şi Romulus Mateescu are mare nevoie de o maşină de cusut profesională, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a decis să dea o mână de ajutor. Sâmbătă, împreună cu Elena Caplea, Mihai Niţescu, George Guţui şi Gigi Hodorog, parlamentarul vâlcea a mers în Lădeşti pentru a dona un televizor şi un echipament Toyota Oekaki 50G cu 50 de programe.
Maşina de cusut marca Toyota a fost montată în clădirea în care funcţionează spălătoria şi urmează să fie folosită pentru cei aproape 60 de beneficiari găzduiţi de instituţie. Plăcut impresionaţi de gestul re­pre­zentanţilor ALDE, directorii centrului le-au mulţumit acestora şi le-au oferit un ceai cald, după care le-au arătat condiţiile oferite bătrânilor.

Încă o prioritate: recondiționarea aleilor din curtea Centrului medico-social

„În Lădeşti, există aproape 60 de beneficiari, dintre care șapte-opt nu au niciun venit sau familie. Conducerea centrului şi personalul fac o treabă extraordinară şi i-am felicitat pentru asta. Nu au o misiune uşoară şi se confruntă cu destul de multe greutăţi. Sperăm însă că şi alţi oameni de bine le vor da o mână de ajutor. Spre exemplu, acum, în curtea instituţiei, ar fi nevoie de o recondiţionare a aleilor, iar acest lucru îl poate face un constructor cu două-trei roabe de asfalt”, au declarat membrii ALDE Vâlcea.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al ALDE Vâlcea

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate