Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 august 2018

Primul derby pentru „galactice”


• Gheorghe Tadici vs. Jakob Vestergaard

tadici_gheorghe4
Programată iniţial în data de 6 septembrie, cu prilejul primei etape, întâl­nirea dintre HC Zalău şi CS Oltchim Râmnicu Vâlcea se va disputa astăzi, 12 septembrie, începând cu ora 18.00. Acest joc a fost reprogramat de către Federaţia Română de Hand­bal la cererea oficialilor Clubului Spor­tiv Oltchim întrucât, cu numai două zile înaintea partidei pe care trebuia să o dispute la Zalău, campioana României a susţinut un meci de pregătire la Drobeta Turnu Severin, în compania hand­balistelor de la RK Zajecar, cam­pioanele Serbiei.

Partida din această seară va aduce faţă-n faţă cei mai experi­men­taţi doi antrenori din handbalul româ­nesc, cu nume sonore chiar la nivel european: selecţionerul Gheor­ghe Ta­dici (tehnicianul celor de la HC Zalău) şi danezul Jakob Vestergaard (fost câş­tigător al Ligii Campionilor cu Viborg), meciul având şi prin această prismă un punct major de interes. Chiar dacă nu se dispută pe propriul teren, fanii Oltchimului au posibilitatea de a urmări întâlnirea, postul de tele­vi­ziune sportivă DigiSport2 urmând să transmită în direct acest interesant eveniment handbalistic.

Oltchim şi Zalău, performerele etapei a doua

Vestergaard_jakobAşa cum era de aşteptat, şi în actualul sezon aceleaşi „nume grele” ale handbalului feminin românesc se vor lupta pentru primele locuri în ­cla­sa­ment – cele care asigură prezenţa în cu­pele europene. Astfel, dacă CS Olt­chim este marea favorită la câşti­garea unui nou titlu de campioană, vâl­cencele confirmând statutul şi impu­nându-se fără „emoţii” în primul lor joc, contra celor de la HCM Roman (scor 36-26), nici sportivele de la HC Zalău nu s-au lăsat înduplecate de tinereţea şi lipsa de experienţă a micuţelor hand­baliste din lotul echipei naţionale de junioare a României (cea care evo­luează în Liga Naţională pe locul lăsat vacant de Terom Z Iaşi), aplicându-le o severă „corecţie”, partida încheindu-se cu un categoric 36-15 în favoarea ele­velor lui Gheorghe Tadici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)