Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2018

PRIMA ZI DE „ȘCOALĂ ALTFEL”


scoala_altfel1„Suntem informați, plini de viață, interesați de lucruri noi și foarte dinamici. Mintea noastră este în continuă mișcare”.

Acesta a fost motto-ul care a caracterizat activitatea întreprinsă în data de 02.04.2012, activitate de debut a „Săptămânii Altfel”, la Școala cu cls. I-VIII Anton Pann, școală ce a găzduit o frumoasă colaborare de parteneriat cu alte șase școli din județ: Școala cu cls. I-VIII Măgura-Buleta și Școala cu cls. I-VIII Bunești (prof. Murăruș Letiția), Școala cu cls. I-VIII „Take Ionescu” (prof. Mărculescu Tania), Școala cu cls. I-VIII Lăpușata (prof. Iordache Tania), Grup Școlar Administrativ Economic și de Servicii Călimănești (Dir. Alexandrescu Cons­tantin; prof. Petcu Alina), Grup Școlar Ferdinand I – Școala nr. 13 (prof. Garaliu Elena).

Workshop-ul a constat într-o experiență transcurriculară pentru elevii a căror vârste au variat de la 10 la 19 ani, experiență ce a combinat limba engleză cu dezvoltarea creației literare în limba română (culminând cu frumoasele produse finale – cele șase texte literare la care au lucrat cele șase echipaje cu nume de flori), noțiunile de biologie constituind însă tema centrală a întregii activități, iar noțiunile de matematică nelipsind atât în inventarierea diferitelor specii investigate, contorizarea procentuală a diverselor plante ornamentale cât și în ierarhizarea rezultatelor finale.

scoala_altfel2Au fost și învinși și învingători (la final fiind o singură compunere desemnată „câștigătoare”), copiii înțelegând foarte bine că în viață „succesul este abilitatea de a trece de la un eșec la altul fără a-ți pierde entuziasmul” așa cum bine a evidențiat în discursul său eleva Anda Popescu din echipajul „Narciselor”. Accentul s-a pus pe diversitate, dezvoltarea inteligenței emoționale, tehnici de îmbunătățire a creativității, doamna Murăruș Letiția efectuând totodată și o activitate de diseminare a informațiilor achiziționate în luna februarie în Portugalia în cadrul unei mobilități individuale Comenius pe tema „Grădina-Monument Viu”. A fost un eveniment ce a urmărit de asemenea și exprimarea sinestezică după cum a dirijat în chip minunat domnișoara Director Adjunct Geică Elena investigația in situ a plăntuțelor din parcul din fața școlii pentru a le descoperi pe rând importantele proprietăți olfactive, vizuale, tactile, gustative și auditive.

Mulțumim gazdei, domnișoara director adjunct Geică Elena de la Școala Anton Pann pentru primirea călduroasă și excelenta organizare a întregii activități, desemnată cu entuziasm de către copii ca fiind „cea mai frumoasă zi de școală”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)