Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

21 septembrie 2018

Președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012” vine la Vâlcea


• se dorește strângerea unui milion de semnături pentru organizarea referendumului de Re-Unire a Republicii Moldova cu România
Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Județeană „Matei Basarab” Vâlcea susține campania Alianței pentru Centenar, „1 milion de semnături pentru referendum”, de Re-Unire a Republicii Moldova cu România. În acest sens, va organiza miercuri, 19 septembrie 2018, între orele 17.00-18.30, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, o conferință de presă cu privire la campania de strângere de semnături în România, Republica Moldova și diaspora pentru organizarea unui referendum de revizuire a Constituției. Astfel, ar urma să se prevadă dreptul poporului român de a se reunifica pașnic, într-un singur stat, în concordanță cu Tratatul de la Helsinki (1975).
Precizăm că la întâlnirea cu presa vâlceană și locuitorii comunelor și orașelor vâlcene va participa George Simion – președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012”.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Eugen Petrescu, președintele Asociației Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” – Filiala Județeană „Matei Basarab” Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)