Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Premieră în Râmnic: Gala premiilor artiștilor plastici din România


Eforturile vicepreședintelui Gheorghe Dican, sprijinit de Fundația „Sofianu” și Primăria Râmnicului, au fost încununate de succes zilele trecute: Gala premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România s-a derulat la Râmnicu Vâlcea. „Premiile UAP se acordă încă din anul 1961, iar aici, la Grand Hotel Sofianu, marcăm două premiere: gala este transmisă în direct de postul național de televiziune, iar Râmnicul este primul oraș din provincie de găzduiește un astfel de eveniment”, a declarat Gheorghe Dican, vicepreședintele UAP.

Zeci de premii pentru artiști
La câteva sute de metri de locul unde s-a intonat pentru prima dată imnul național, joi, 23 noiembrie, s-a derulat Gala premiilor Uniunii Artiștilor din România. În cadrul evenimentul, s-au acordat zeci de premii și diplome, precum și alte surprize pentru artiști. Au fost prezente personalități marcante la nivel național și județean, cum ar fi: ministrul Culturii – Lucian Romașcanu, președintele ICR – Liliana Țuroiu, scriitorul Horia-Roman Patapievici, scriitorul și dramaturgul Dinu Săraru, primarul Mircia Gutău, prefectul Florian Marin; președintele CJ Vâlcea Constantin Rădulescu.

Recompense pentru tineri
Roxana Mihai, prezentatorul Galei UAP, a invitat pe scenă, pe rând, artiștii care au fost premiați pentru activitatea din 2016. Printre cei mai merituoși premianți i-am remarcat pe: Marian Zidaru și Mircea Roman – premiul pentru sculptură; Alina Herescu – premiul pentru scenografie; Răzvan Caratănase și Cătălin Bădărău – premiul pentru tineret; Elena Turcan și Marijana Bițulescu – premiul pentru arte decorative.

Vernisaj la Artex
A doua zi, s-a derulat vernisajul expoziției premiilor anuale ale Uniunii Artiștilor Plastici din România, ediția 2017, la Galeriile Artex. Au fost prezenți Alexandru Ghilduș – președinte de onoare al UAP din România, Petru Lucaci – președinte UAP, vicepreședinții Gheorghe Dican și Ioana Ciocan, membrii Gabriel Decebal Cojoc și Zuzu Caratănase.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)