Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Poliţia a capturat doi braconieri adevaraţi


Marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni, au oprit în trafic un autoturism marca BMW, condus de C. Nicolae, din localitate. În urma verifi­că­rilor şi controlului efectuat autove­hi­culului, poliţiştii au identificat peşte specia caras viu, setci monofilament şi din material textil, stabilindu-se, toto­­da­tă, că Nicolae C. are dreptul de a conduce suspendat.

În seara zilei de 22 octombrie a.c., C. Nicolae şi Ion L., pasager în autoturism, au introdus setcile în apa râului Olt pentru a prinde peşte, fără ca cei doi să deţină autorizaţie de pescuit. Peştele prins, aproximativ 50 kg pre­cum şi uneltele, 478 metri plasă (378 metri monofilament şi 100 metri textil), găsite asupra celor două persoane au fost ridicate în vederea confiscării.

S-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de cei doi pentru comi­te­rea infracţiunilor de producere, im­port, deţi­­nere, comercializare sau uti­lizare a unel­telor de plasă mono­filament, în ape­le continentale şi în apele maritime inte­rioare şi pescuitul cu japca şi cu orice alte unelte neau­torizate în scopul omo­rârii peştilor sau altor vieţuitoare ac­va­­­tice. Totodată, poliţiştii au întocmit do­sar penal lui C. Nicolae şi pentru comiterea infrac­ţiunii de conducerea pe drumurile publi­ce a unui autovehicul de către o persoană, căreia exercitarea drep­tului de a conduce i-a fost sus­pen­dată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)