Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

21 august 2018

Plecarea Ekaterinei Vetkova de la Oltchim, intens dezbătută pe site-ul Federaţiei Europene de Handbal


vetkova_ekaterinaAşa cum v-am informat în ediţiile noastre anterioare, CS Oltchim s-a despărţit în această pauză competiţională de o singură handbalistă, aceasta fiind rusoaica Ekaterina Vetkova. Pivotul de 27 de ani şi-a dorit să plece de la campioana României din cauza faptului că era considerată a treia opţiune pentru acest post de către tehnicienii clubului, după Ionela Stanca şi Oana Manea. Însă, deşi Vetkova era dispusă chiar să părăsească definitiv gruparea râmniceană, oficialii de la Oltchim au găsit o cale de mijloc, rusoaica urmând să evolueze doar sub formă de împrumut, până în vara acestui an, pentru Astrakhan Astrakhanockha.

Recent, pe site-ul Federaţiei Europene de Handbal (www.eurohandball.com) a fost publicat un amplu material despre această „mutare” din handbalul feminin prin intermediul căruia fanii rusoaicei din România pot afla cum au fost primele zile de antrenamente alături de noua echipă. Din cele prezentate pe pagina forului european putem concluziona faptul că fosta componentă a naţionalei Rusiei a devenit „om de bază” la Astrakhan, tehnicianul Vyacheslav Kirilenko urmând să o folosească pe Vetkova cel mai probabil în formula principală cu care va aborda luptele din puternicul campionat intern, dar şi în competiţiile europene. În acest sens, se mai impune precizarea că gruparea ex-sovietică este una dintre formaţiile redutabile calificate în optimile cupei EHF, având şanse reale de a atinge fazele superioare ale competiţiei sau chiar de a câştiga mult râvnitul trofeu.

Alături de jucătoarea împrumutată de la Oltchim, pentru gruparea din Rusia mai evoluează şi alte nume cunoscute ale handbalului feminin european, precum sârboaica Elena Eric, ucraineanca Marina Vlasenko, muntenegreanca Sandra Nikcevic sau rusoaica de origine franceză Emilia Turey.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)