Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

Peștereanu jr., talent precoce într-ale picturii


• Mihnea, băiatul edilului din Costești, moștenește înclinația spre pictură și artă a mamei
Luni, 15 ianuarie 2018 – de Ziua Culturii Naţionale – la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea a avut loc punctul culminant al Concursului de creaţie pentru elevi ”Vâlcea – Colţ de rai”, Ediţia a VI-a: festivitatea de premiere la nivel judeţean, cu „deconspirarea” locurilor I, II, III şi a menţiunilor, precum şi a distincţiilor decernate de partenerii noştri – Societatea Culturală „Anton Pann”, Cercul de la Râmnic „România – Grădina Maicii Domnului”, Cenaclul „Petale”, Filiala Vâlcea „Cultul Eroilor”.
Pe lista câștigătorilor se găsește și fiul primarului PSD din Costești. Mihnea Peștereanu a obținut premiul I la pictură. De la Costești, elevii și profesorii participanți au fost Andreea Cristina Popescu, Maria Cristina Peștereanu, Floricica Mândreci, Maria Borăscu și Marinela Neacșu.
Premiul special acordat de „Cercul de la Râmnic” a ajuns la Anastasia Ciobanu, clasa a Vll-a, locul l – secțiunea pictură, Mihnea Peștereanu, clasa a lll-a, iar locul al lll-lea – secțiunea creație video, Alin Constantin-Stoican, clasa a Vl-a.
„A fost prima noastră participare la acest concurs. Câstigătorii fazei locale a concursului, elevi ai Scolii Gimnaziale «Ferigile» Costești au fost: la secțiunea proză, Alin Constantin Stoican, clasa a IV-a, Petruța Ilie, clasa a VI-a, la secțiunea video, Marius Liliac (mențiune – faza județeană), clasa a V-a, Petruța Ilie, clasa a VI-a, la secțiunea desen, Bianca Murgu, clasa a IX-a, Ștefan Bocăneț și Eduard Ionuț Istocescu, clasa a V-a. Concursul a început în luna iunie 2015 și s-a încheiat în data 15 ianuarie 2016 de Ziua Culturii Naționale cu premierea concurenților”, ne-a dezvăluit primarul social-democrat al Costeștiului care nu a uitat să spună că înclinațiile artistice ale fiului sunt moștenite de mama acestuia, a cărei principală preocupare în timpul liber este pictura.
Cei șase copii au primit de la Primăria Costești premii în valoare de 1.500 de lei. Tot primăria a asigurat și transportul la Râmnicu Vâlcea, pentru premiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,