Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2018

Performanță uluitoare pentru SCM Râmnicu Vâlcea: Victorie în Supercupă cu CSM București


• echipa noastră a câștigat trofeul în fața redutabilei grupări din Capitală, după patru reprize de prelungiri: 33-31!
În urmă cu foarte puțin timp, în Sala Polivalentă din București, s-a încheiat partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, meciul contând pentru Supercupa României. Partida a fost una extrem, extrem de disputată, în care SCM Râmnicu Vâlcea a făcut show în fața puternicei echipe din București. Vâlcea a condus aproape întreaga partidă (12-10 la pauză), cu câteva mici excepții, la începutul primei reprize și preț de 30 de secunde în ultimele minute ale întâlnirii. În minutul 57, scorul era unul de egalitate, scor 19-19. Un rezultat de egalitate a fost consemnat și la finalul timpului regulamentar al întâlnirii, scor 21-21, astfel că cele două echipe au intrat în prelungiri. Cristina Neagu și Iryna Glibko au fost cele mai bune marcatoare ale întâlnirii.
A fost 24-23 pentru CSM București la finalul primei reprize de prelungiri, după un gol superb al Cristinei Neagu.
A fost 26-26 la finalul celei de-a doua reprize de prelungiri, cu Vâlcea forțând câștigarea trofeului deși a avut om în minus în ultimele două minute de joc.
A fost 29-29 la finalul celei de-a treia reprize de prelungiri, toate golurile Vâlcii din această repriză a treia fiind marcate de Petrovic!
A fost 33-31 la finalul celei de-a patra repriză de prelungiri, în care Iryna Glibko a înscris un gol absolut fantastic, din «aeriană», iar colegele ei au anesteziat o echipă a CSM-ului uluită de forța adversarelor din Vâlcea. O contribuție foarte mare la succesul echipei noastre a avut-o și portărița Yuliya Dumanska.
Felicitări fetelor și antrenorilor care au adus la Vâlcea primul trofeu oficial din istoria clubului!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: