Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2018

Paramedicii vâlceni, locul I pe țară


Din data de 19 și până pe 21 septembrie, s-a derulat, la Mioveni, Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, concurs național destinat pompierilor și echipajelor de salvare din toată țara. Paramedicii vâlceni s-au clasat pe primul loc. Acest rezultat a fost înregistrat de echipa formată din: plt. maj. Cristian Cîrciumaru, plt. maj. Lucian Gavrilei și plt. maj. Ovidiu Ciortan, plutonier major Rareș Petria. Așadar, la cea de-a VI-a ediție a concursului amintit, paramedicii SMURD din cadrul ISU Vâlcea ocupă locul I pentru a patra oară consecutiv, la proba „Acordarea Primului Ajutor Calificat”.
Anul acesta, reprezentații județului nostru vor participa la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim-Ajutor din Africa de Sud, fiind câștigătorii acestei probe în anul 2017.
La Târgu Mureș, în anul 2017, echipa județului nostru a reprezentat țara la proba „Acordarea Primului Ajutor Calificat” unde a reușit obținerea locului 10 (locul 6 la proba cu o singură victimă și 13 la proba cu două victime).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: