Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

Panică în Brezoi: Coșul unui bloc a luat foc!


În dimineața zilei de vineri, 24 noiembrie, în orașul Brezoi s-a dat alarma. Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au fost chemați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de evacuarea fumului ce deservește un bloc de locuit.
„În urma necurățării funinginii de pe coș, înaintea folosirii sistemului de încălzire, funinginea s-a aprins, elementele combustibile din componența acoperișului fiind cuprinse de flăcări. După aproape o jumătate de oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la întregul acoperiș. Din fericire, nu au existat victime și nu a fost necesară evacuarea locatarilor”, se precizează în comunicatul de presă transmis de pompierii vâlceni.

Sfaturi prețioase în sezonul rece

Având în vedere că, în ultima perioadă, cele mai multe dintre incendii au avut ca punct de plecare sistemele de încălzit, pompierii vâlceni vin cu recomandări cât se poate de serioase și utile pentru cei care folosesc sistemul de încălzire cu combustibil solid. Aceste sfaturi sunt următoarele:
• verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
• coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
• coşurile de fum trebuie izolate termic faţă de elementele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)