Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 octombrie 2018

Ore de informare europeană


Astăzi, de la ora 11.00, la „Sala Universitarilor” din Biblioteca Jude­ţeană „Antim Ivireanul” Vâl­cea, are loc o oră de informare europeană cu tema: „EU copil în Europa”. Vor participa elevii clasei a II-a A, de la Şcoala Nr. 13 – Grup Şcolar Fer­di­nand I, înv. Ivona Paraschiv şi Ono­gea Ioan. Iar, vineri, 2 decembrie 2011, de la ora 13.00, la Sala de Conferinţe din Biblioteca Judeţea­nă Vâlcea, va avea loc ora de in­for­mare europeană cu tema: „Viaţa satului ne priveşte”. Participă elevii clasei a X-a D, de la Colegiul Teh­nic Energetic, însoţiţi de prof. Mă­nescu Florin.

De asemenea, ieri, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, a avut loc o altă oră de informare europeană cu tema „Schimbările climatice”. Au par­ticipat elevii claselor a VIII-a A, prof. dir. Văduva Mădălina, şi a VIII-a B, prof. dir. Buşuroi Daniela, de la Grup Şcolar Ferdinand I. Copiii au fost însoţiţi si de prof. Ochia Florin.

Organizatorul orelor de infor­ma­re europeană este Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea al Biblio­te­cii Judeţene „Antim Ivireanul”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Uncategorized