Oltchimul îşi caută echilibrul după eliminarea din Ligă

• aducerea unui sponsor puternic reprezintă prioritatea principală. Berbecaru: „Sper ca prin jocul pe care l-am făcut la Veszprem să-i fi convins pe oamenii cu bani să vină lângă noi”

După încheierea parcursului din cupele europene, oficialii campioanei României au acum un nou obiectiv, unul vital, probabil chiar de o importanţă mai mare decât însăşi cel care tocmai a fost ratat, câştigarea Ligii Campionilor. Rămas din toamna anului trecut fără sprijinul financiar sigur şi consistent pe care combinatul chimic îl oferea şi „ameninţat” tot mai des de zvonuri care dau ca şi „plecate” mai multe handbaliste, Clubul Sportiv Oltchim este obligat să lupte acum chiar pentru supravieţuirea sa. Preşedintele Petre Berbecaru este însă optimist şi consideră că handbalul de performanţă nu va dispărea din Vâlcea, iar evoluţia încântătoare a handbalistelor din manşa retur a semifinalelor nu a trecut neobservată de către oamenii cu bani din ţara noastră. „În meciul retur de la Veszprem cred că am realizat o bună propagandă handbalului românesc. Sper ca prin jocul pe care l-am făcut să-i fi convins pe oamenii cu bani să vină lângă noi pentru a susţine această echipă la un nivel cât mai înalt”, a afirmat preşedintele CS Oltchim.

Petrom şi Dacia, printre companiile ce ar putea sprijini echipa de handbal

Deşi reprezentantul principalului sponsor din acest sezon al Oltchimului, Răzvan Nicolescu de la Petrom, a declarat în repetate rânduri că nu poate garanta sprijinul companiei pe care o reprezintă şi în următorul sezon, ajutorul oferit în ultimele luni ţinând mai mult de o situaţie conjuncturală, pe care nu o anticipa, oficialii de campioanei României îşi pun speranţele într-o continuare a colaborării demarate. De asemenea, într-un interviu acordat în presa centrală, vicepreşedintele Dacia Piteşti, Constantin Stroe a confirmat că s-au purtat tratative între CS Oltchim şi compania pe care o reprezintă, fără să se ajungă însă la un numitor comun: „Au fost câteva discuţii între Oltchim şi Dacia, dar nu ştiu dacă se va ajunge la vreo finalitate. În momentul în care am dorit să sponsorizăm echipa naţională, a trebuit să aşteptăm trei ani un răspuns de la şefii din Paris”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

februarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Ian    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728