Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

6 iulie 2020

Noul Duster – Vâlcea Force One!


• cea mai de succes mașină de teren produsă la Mioveni, în serviciul președintelui Consiliului Județean Vâlcea
Din startul acestui an, unul dintre primele modele de Duster 2 pe care le veți întâlni pe străzile județului nostru va fi VL-01-JUD, în traducere noua mașină de serviciu a președintelui Consiliului Județean Vâlcea.
Lansat la finele anului trecut, noul Duster vine cu un design îmbunătăţit şi mult mai rafinat, cu un interior complet nou şi cu o serie de noi tehnologii: sistem nou de climatizare automată, senzori pentru unghi mort, camere video faţă/spate şi pe laterale în oglinzi pentru mai mult control în off-road şi mult mai mult rafinament.
Potrivit specialiștilor, cea mai mare surpriză a noului Duster este sistemul keyless entry preluat de la Renault, iar lista noutăților cuprinde faptul că portbagajul acum se deschide cu ajutorul unui buton electric, cu o acţionare fină, nu cu buton mecanic precum la generaţia anterioară, sistemul de direcţie este acum unul electric adaptabil în funcţie de viteză, iar acţionarea sa este semnificativ mai bună, volanul este acţionat extrem de uşor pe loc, iar în mers direcţia rămâne una precisă (Duster I avea un sistem hidraulic, mai greoi de utilizat) în premieră, pentru ultimii 13 ani, Duster vine cu un set nou de scaune la interior, noul Duster afişează temperatura exterioară pe displayul sistemului multimedia, nu în cadrul computerului de bord, noul display LCD al computerului de bord amplasat între ceasuri oferă o grafică similară cu cea de pe modelele Nissan ce poate afişa şi viteza cu care maşina rulează, noul Duster preia platforma generaţiei anterioare dar bine cu un şasiu mai întărit, un parbriz mai înclinat şi o mai bună aerodinamică.
Ca echipare, Duster vine încă din versiunea de bază mult mai bine echipat decât predecesorul său. Spre exemplu, pentru 11.990 de euro cu TVA în Franţa, Duster vine din prima cu şase airbaguri, faruri automate, limitator de viteză, servodirecţie electrică, geamuri electrice faţă, închidere centralizată, spoilere în culoarea caroseriei. Toate acestea sunt echipamente suplimentare faţă de generaţia actuală. Al doilea nivel – Essentiel vine cu aer condiţionat, coloană de direcţie ajustabilă, scaun şofer ajustabil pe înălţime, banchetă rabatabilă şi fracţionabilă, radio-CD şi sistem de asistenţă la coborâre.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate