filme online filme filme online hd filme noi

Nicolaescu, administratorul gropii de gunoi din Măldărești, în atenția procurorilor vâlceni

• chiar acum se efectuează percheziții în județ
După amenzile drastice pe care Garda Națională de Mediu le-a aplicat în cazul depozitului neconform de deșeuri din comuna Măldărești, iată că județul nostru este zguduit iar de un scandal pe teme de mediu. Și tot în acest caz, vizat fiind administratorul gropii de gunoi, Florin Nicolaescu.
În că din această dimineață, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, în colaborare cu jandarmii din județ, desfășoară numeroase percheziții la mai multe societăți comerciale din județ. De asemenea, se efectuează percheziții și în locații din București. Din primele informații care ne-au parvenit, ar fi vorba despre anchetarea unor posibile infracțiuni, care vizează aspecte prevăzute de legea apelor și legea protecției mediului.
Din informații certe, nu sunt vizate instituții publice din județul nostru precum Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea și Garda de Mediu Vâlcea.
Totuși, există informații certe conform cărora vizat este administratorul gropii de gunoi din comuna Măldărești, Florin Nicolaescu și firma prin intermediul căreia acesta își desfășura activitatea. Conform surselor noastre, jandarmii au descins la mai multe puncte de lucru ale societății, atât din Vâlcea, cât și din București. Mai mult decât atât, se aude că perchezițiile au vizat inclusiv locuințele unora dintre angajații societății.
„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. Facem precizarea că începerea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității de către reprezentanții DGA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

ianuarie, 2018
L Ma Mi J V S D
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031