Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

16 octombrie 2018

Ministrul Energiei, luat la întrebări de senatorul Romulus Bulacu


La începutul acestei săptămâni, senatorul vâlcean Romulus Bulacu a adresat o întrebare ministrului Energiei, Anton Anton. Obiectul interpelării parlamentarului libera a vizat obținerea de date concludente privind infrastructura și distribuția energiei electrice.
În rândurile de mai jos, redăm integral interpelarea senatorului PNL Vâlcea:
„Puţin peste o treime din preţul trecut pe factura de energie electrică reprezintă într-adevăr costul curentului electric, restul fiind tariful de distribuţie, tariful de transport, costul certificatelor verzi aferent energiei consumate, contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, accize, TVA. În ultimii ani, reţeaua de energie electrică se confruntă cu aceleaşi probleme: infrastructura deficitară, lipsită de investiţiile necesare şi afectată de distrugerea elementelor din reţea. Astfel, două treimi din reţele sunt într-un grad avansat de uzură fizică, aproximativ 30% din instalaţii având tehnologie veche de peste 50 de ani. În unele zone, distribuitorii de energie nu au construit la timp noi reţele, astfel încât să poată prelua consumul noilor utilizatori. Drept consecinţă, liniile existente sunt suprasolicitate.
Având în vedere cele de mai sus, domnule ministru, cu autoritatea de care dispuneţi, vă rog să-mi comunicaţi răspunsul pentru următoarele întrebări:
1.Care este cuantumul investiţiilor anuale efectuate de către furnizorii de energie electrică în infrastrucutura de distribuţie, pe fiecare judeţ?
2.Care sunt localităţile şi numărul aferent de gospodării care nu beneficiază de curent electric, pe fiecare judeţ?
3.Care sunt măsurile pe care le aveţi în vedere pentru a dezvolta şi moderniza infrastructura de distribuţie?
Solicit răspuns scris!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)