Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Mesajul premierului Mihai Tudose de Ziua Națională a României


Sărbătorim Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români.
1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune – asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului – și prosperitate fiecărui român.
1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale. Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei ci, mai ales, un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale.
La mulţi ani, România! La mulţi ani, românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani, tuturor celor care trăiesc în România!
Mihai Tudose, prim-ministrul României

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)