Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2018

Meci foarte dificil pentru elevele Nicoletei Lazăr


• „chimistele mici” se vor deplasa mâine la Târgu-Jiu pentru duelul cu Universitar „Constantin Brâncuşi”

CS Chimia, echipă care evoluează în Seria Vest a ligii secunde de handbal feminin, a „păşit” cu bine în noul an, sportivele pregătite de antrenoarele Nico­leta Lazăr şi Cristina Rouă reuşind să acumuleze trei puncte din primele două etape (o victorie la Universitatea Reşiţa, urmată de o remiză pe teren propriu cu CSM Slatina). În aceste condiţii, chiar şi fără Nicoleta Safta, de departe cea mai valoroasă jucătoare care a evoluat pentru această echipă în turul campio­na­tului, transferată în pauza de iarnă la Oltchim, CS Chimia pare să nu întâm­pi­ne probleme în campionatul ligii secunde, ocupând în acest moment un ono­ra­bil loc cinci, formaţia vâlceană promovând la acest nivel abia în vara anului trecut.

Însă, pentru vâlcence, un test cu adevărat dificil va urma mâine, când, în cadrul etapei a XIV-a, handbalistele noastre se vor deplasa la Târgu-Jiu, acolo unde vor întâlni fostul lider la seriei de până în urmă cu o etapă, Universitar „Constantin Brâncuşi”. Gorjencele alcătuiesc o trupă destul de valoroasă, cata­lo­­gată cu şanse mari de a evolua din sezonul următor pe prima „scenă” a hand­ba­lului feminin românesc (în tur, gazdele de mâine s-au impus la Râm­ni­cu Vâlcea cu scorul de 33-25).

După primele trei runde disputate din retur, partea superioară a clasa­mentului Seriei Vest se prezintă astfel: CSŞ Caracal 19p; Universitar Târgu-Jiu 19p; CS Timişoara 18p; Mureşul Târgu Mureş 16p; CS Chimia Râmnicu Vâl­cea 14p şi CSM Slatina 14p. În afara partidei mai sus amintită, cea de la Târgu-Jiu, tot mâine se vor mai disputa şi celelalte cinci meciuri contând pentru aceeaşi etapă a paisprezecea: CSM Bistriţa – CSŞ Caracal; CS Timişoara – CSM Sfântu Gheorghe; Universitatea Timişoara – Mureşul Târgu Mureş; Bowling Sfântu Gheorghe – HC Alba Sebeş şi CSM Slatina – Universitatea Reşiţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)