Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2018

Mandate de arestare duse la îndeplinire


Miercuri, 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au organizat şi desfăşurat o acţiune care a vizat punerea în executare a două mandate care implică pedeapsa cu închisoarea, emise de Judecătoria Sibiu şi Brezoi, privind doi condamnaţi care erau daţi în urmărire naţională.

Constantin F., de 53 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. În sarcina acestuia, magistraţii Judecătoriei Sibiu au reţinut faptul că, în cursul anului 2006, a falsificat un înscris sub semnătură privată de care a făcut uz creând consecinţe juridice, dar nu şi prejudiciu.

Mihai P., de 26 de ani, din comuna Boişoara a fost condamnat la 7 ani cu închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. În sarcina acestuia, magistraţii Judecătoriei Brezoi au reţinut faptul că tânărul, în urma solicitării de prestări servicii unui conducător de taxi, împreună cu un alt tânăr, i-au sustras victimei suma de 150 lei, întrebuinţându-se de violenţe, partea vătămată necesitând 55 de zile de îngrijiri medicale. Cu ocazia acţiunii întreprinse, condamnaţii au fost identificaţi şi transferaţi în Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)