Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

La mulți ani, români! La mulți ani, România!


Ieri, pe 24 ianuarie, într-un cadru festiv, pe platoul din fața Instituției Prefectului, a fost marcată Mica Unire, Unirea Principatelor Române de la 1859 de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Cu această ocazie, prefectul județului, Florian Marin, a transmis un mesaj:
„Unirea Principatelor Române de la 1859, ca si Marea Unire Națională, de la 1 decembrie 1918, au reprezentat pentru noi, înfăptuirea unor idealuri de veacuri, rezultate din ceea ce poporul român a trăit și realizat cu sacrificii, de-a lungul istoriei. Acest deziderat al înfăptuirii Unirii a fost zestrea pe care românii au moștenit-o de veacuri, fiind datori să o desăvârșească, iar pe noi, românii de pretutindeni, urmașii eroilor neamului, ne obligă să facem tot ceea ce ne stă la îndemână, pentru a ne manifesta ca un stat unit, democratic, independent și suveran. 24 ianuarie reprezintă o filă ilustră de istorie, predată cu abnegație și patriotism de către înaintași, ca o proiecție în timp pentru a ne desăvârși nobilul și patrioticul sentiment al iubirii de țară.
La ceas aniversar îmi doresc o Române unită și puternică, iar dumneavoastră vă adresez cele mai călduroase urări de sănătate, prosperitate și înțelepciune!
La mulți ani, români !
La mulți ani, România !”
Ca-n fiecare an, actorii Teatrului Ariel au prezentat o scenetă dedicată sărbătorii, la final toți participând la Hora Unirii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,