Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2018

La concursuri sportive de anvergură națională, Locurile I și III pentru angajații ISU Vâlcea


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a ocupat locul III la înot la o competiție organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfășurat, în zilele de 4 și 5 iulie, în municipiul Târgoviște, la Compelxul Turistic de Nataţie. Aici, 80 de cadre ale MAI au obținut rezultate deosebite, competiția reunind cei mai buni angajați din structurile ministerului.
Ocupantul locului III a fost Alexandru Oprea (foto), la proba de înot 50 metri liber, categoria de vârstă sub 35 de ani – bărbați. Alexandru Oprea este încadrat pe postul de subofițer în structurile de intervenție ale ISU Vâlcea. Această reușită se adaugă altor rezultate obținute în cadrul Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, anume locul I (la proba acordare prim ajutor calificat) obținut de echipa ISU Vâlcea în județul Gorj.
Organizarea acestor competiții urmăreşte angrenarea lucrătorilor din MAI în practicarea disciplinelor sportive cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază, și în creşterea capacităţii de efort a organismului.
Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)