Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2018

La capătul a două zile pline de handbal, „Cupa Vâlcii” a rămas la Vâlcea


• SCM Râmnicu Vâlcea a ieșit victorioasă într-un nou turneu amical
Așa după cum ați aflat la momentul oportun din ediția electronică a cotidianului nostru, vineri și sâmbătă, pe 17 și 18 august, Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui puternic turneu internațional de handbal feminin – intitulat „Cupa Vâlcii”. Pe teren s-au înfruntat patru echipe cu pretenții în campionatele în care evoluează: trei din Liga Florilor românească (SCM Râmnicu Vâlcea, HC Dunărea Brăila și HC Zalău), dar și una din prima ligă maghiară (Elore Bekescsaba).
Acesta a fost cel de-al treilea turneu amical la care formația vâlceană a participat în actuala pauză de vară, echipa sprijinită financiar de Primăria Râmnicului având câștig de cauză de fiecare dată. Primul turneu s-a desfășurat, în urmă cu câteva săptămâni, tot în Sala „Traian”, pe când cel de-al doilea s-a disputat în Ungaria, în fieful formației Bekescsaba, grupare care, iată, acum s-a numărat printre participantele la prima ediție a „Cupei Vâlcii”. În context este de amintit și faptul că partidele acestui turneu amical au fost ultimele care s-au disputat înaintea debutului formației SCM Râmnicu Vâlcea în Liga Florilor, sezonul competițional 2018/2019.

Rezultatele turneului „Cupa Vâlcii”

În fața spectatorilor care au venit în număr destul de mare pentru a urmări partidele disputate în cadrul turneului „Cupa Vâlcii” (intrarea fiind permisă în mod gratuit de către organizatori), sportivele antrenorului Florentin Pera s-au descurcat admirabil, oferind adevărate recitaluri de forță în anumite momente. Vâlcencele și-au zdrobit cele trei adversare întâlnite și au câștigat en-fanfare competiția, cu punctaj maxim. În rândurile de mai jos, vă prezentăm rezultatele consemnate:

Vineri, 17 august
HC Zalău – Elore Bekescsaba 27-23
SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila 25-17
Elore Bekescsaba – Dunărea Brăila 28-32
SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău 29-14
Sâmbătă, 18 august
Dunărea Brăila – HC Zalău 26-19
SCM Râmnicu Vâlcea – Elore Bekescsaba 41-28

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)