Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

16 octombrie 2018

Ioan Barbu prin Catalunia


La invitaţia domnului Eduard Rovira Gual, „ilustrissimo alcalde de Torredembarra”, am participat la Gala Laureaţilor de Jurnalism, prima ceremonie din acest an a celei de-a XVII-a ediţii a premiilor de cultură „Villa de Toredembarra”.
Se vede treaba că, după multe deliberări, premiul cel mare, în valoare de 6.000 de euro, plus o lună de vacanţă în itinerariul REPSOL – sponsorul Galei a fost acordat ziaristei italiene TIZIANA TROTTA, pentru reportajul „Napole, capitala Mediteranei”. Mulţumind juriului pentru înalta distincţie jurnalistică, Tiziana a ţinut să precizeze că, napolitană fiind, încărcătura emoţională, care a mişcat sufletele lumii întregi, se datorează dorinţei sale de a prezenta „…un Napole cultural, artistic şi istoric, metropolă importantă în areea Mediteranei şi nu o cloacă de mafioţi şi traficanţi de droguri, cum gândeşte lumea”. Impresionat de cariera şi traiectoria jurnalistică a Tizianei, care a făcut înconjurul lumii în căutarea celor mai importante teme de reportaj, vizitând şi România de câteva ori, Nenea Ioan Barbu i-a conferit „Diploma de fidelitate” a ziarului „Curierul de Vâlcea”, precizându-i că se simte onorat să o invite, oficial, la marea sărbătoare vâlceană „Zilele Râmnicului”, ce va avea loc în a doua jumătate a lunii mai 2016.
În fotografia alăturată, marea galardonadă Tiziana Trotta, „la adăpost” între scriitorul Ioan Barbu şi Eduard Rovira Gual, primarul Torredembarrei.
Iuri DUŢĂ

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)