Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 octombrie 2018

Îndemnul subprefectului Aurora Gherghina: „Veniți la Referendum! Politica n-are de-a face!”


La finele acestei săptămâni, românii își vor da votul privind Referendumul pentru familia tradițională. Subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, îi îndeamnă pe cetățeni să vină la vot, declarând că Referendumul n-are nimic de-a face cu politica: „Sâmbătă, duminică este referendum. Știu, unii spun că este politic. Nu este politic. Nu are de-a face cu politica. E o modalitate de informare, consultare a populației asupra unui aspect. Nouă, administrației publice locale, ne revine o sarcină de suflet: aceea ca referendumul să se desfășoare în bune condiții. Prezența este o datorie civică. Încă o dată spun: politica n-are de-a face cu referendumul”.
Majoritatea secțiilor de vot se află în școli, tocmai de aceea și conducerile unităților de învățământ își aduc aportul la buna desfășurare a referendumului.

Fără supraveghere video în secții

De data aceasta, nu va mai exista rigoarea supravegherii video în secțiile de votare. Astăzi, în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea se desfășoară instruirea președințiilor secțiilor de votare, în două etape: prima de la 10.00 – 12.00 și a doua, de la 14.00 la 16.00. Instituția Prefectului Vâlcea a ridicat, duminică, 31 septembrie, buletinele de vot de la Imprimeria Națională. Ca la orice scrutin, vor vota și persoanele spitalizate, urna mobilă ajungând și în unitățile spitalicești cu paturi din județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Politică și Administrație