Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Incendiu la o casă din Pietrari


Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 7 februarie, la ora 17.05, pentru stingerea unui incendiu produs în localitatea Pietrari, sat Pietrari, la acoperișul unei case de locuit. Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul din lemn al casei în suprafață de aproximativ 24 mp. și s-a deteriorat învelitoarea din plăci de azbociment și țiglă. După aproximativ două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri din jur. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat după ce proprietara a făcut focul în imediata apropiere a locuinței.

Incendiu pe Primăverii, în Drăgășani
Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 7 februarie, la ora 17.43, în localitatea Drăgășani pe strada Primăverii, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului de la o casă. Până la stingerea incendiului, a ars funinginea din interiorul coșului. Prin intervenția promptă a pompierilor, s-a reușit salvarea locuinței și a bunurilor din gospodărie. Cauza care a dus la aprinderea coșului pare a fi, potrivit primelor verificări, folosirea sistemului de încălzire fără o curățare prealabilă a coșului de evacuare a fumului.
Pentru evitarea unor situații asemănătoare, recomandăm res­pec­tarea următoarelor reguli: verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a coşurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii; coşurile de fum trebuie curăţate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare; coşurile de fum trebuie izolate termic faţă de elementele combustibile ale planşeului sau acoperişului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)