Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

19 august 2018

În luna septembrie, Fiscul vâlcean a constat evaziune de 4,5 milioane lei


• 3 cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate

În luna septembrie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a încheiat 200 de acte de control, stabilind venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 4,5 mil.lei. În 8 cazuri în care au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin înstrăinarea bunurilor, au fost dispuse măsuri asiguratorii în valoare totală de 2 mil.lei.

Pentru prejudicii create bugetului general consolidat al statului, în sumă totală de 2 mil.lei, DGFP Vâlcea a înain­tat 3 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în cursul lunii sep­tembrie a.c., inspectorii fiscali au solu­ţionat 20 de cereri pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare de 1,2 mil.lei, fiind respinsă la rambur­sare suma de 0,1 mil.lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)