Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2018

În luna octombrie, Fiscul vâlcean a constatat evaziune de peste 6 milioane lei


• 4 cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate

În luna septembrie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a încheiat 181 de acte de control, stabilind venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 6,3 mil.lei. În 8 cazuri în care au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin înstrăinarea bunurilor, au fost dispuse măsuri asigurătorii în valoare totală de 4,2 mil.lei.

Pentru prejudicii create Bugetului general consolidat al statului, în sumă totală de 8,9 mil.lei, DGFP Vâlcea a înaintat 4 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate. De asemenea, în cursul lunii octombrie a.c., inspectorii fiscali au soluţionat 12 cereri pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare de un 0,6 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma de 0,03 mil.lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)