Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

În Cernișoara și Băbeni, Două mandate privind pedeapsa cu închisoarea, puse în practică de polițiști


Recent, polițiștii vâlceni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Horezu față de un bărbat de 36 de ani, din Cernișoara. Acestea este condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală și furt de arbori.
„În fapt, în cursul lunii octombrie 2008, bărbatul s-ar fi deplasat în zona forestieră a comunei Măldărești și ar fi tăiat, fără a avea acest drept, șase arbori, din speciile fag și gorun, volumul total fiind de peste unsprezece metri cubi de material lemnos. Ulterior, acesta ar fi transportat lemnele, cu ajutorul altui bărbat, la locuința unei persoane din Horezu. Bărbatul a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu executare și urmează să execute pedeapsa la penitenciar”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea.
Al doilea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști, a fost emis de Tribunalul Teleorman, față de un bărbat de 30 de ani, domiciliat în orașul Băbeni, condamnat la trei ani de închisoare cu executare.
„În fapt, în cursul anului 2015, bărbatul ar fi refuzat să prezinte organelor competente, după trei somații, documentele legale și bunurile din patrimoniu, în scopul împiedecării verificărilor fiscale, financiare și vamale. De asemenea, acesta a fost condamnat și pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Bărbatul urmează să fie condus la penitenciar”, au informat polițiștii vâlceni cu privire la acest caz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)