Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

15 octombrie 2018

Ieri, „Sinucidere” în direct la Consiliul Județean


• Gheorghe Folea și-a semnat singur sentința de ieșire din legislativ dar și din PNL, votând alături de majoritatea PSD-ALDE-PER
Gest spectaculos și complet neașteptat al unuia dintre cei mai vechi aleși liberali din CJ care a decis să se alăture Puterii și să voteze împotriva propriului partid. Doctorul Gheorghe Folea a ridicat mâna în favoarea aprobării Proiectului de hotărâre privind darea în administrarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, a unor spații care aparțin domeniului public al Județului Vâlcea, situate în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Maior V. Popescu, nr.8, județul Vâlcea. În practică, era pentru a doua oară când președintele CJ cerea ajutorul Opoziției pentru aprobarea unui spațiu de 203,42 mp împărțite în nouă birouri la etajul doi al imobilului „Centru Militar Județean”. Prima dată, proiectul, care avea nevoie de două treimi din voturile membrilor, fusese trântit de PNL în toamnă.
„Un membru de partid adevărat nu face așa ceva. Nu am nici o explicație sau informație despre gestul domnului Folea. Vom respecta Statutul și va suporta consecințele…” a fost singura declarație dată de președintele PNL Vâlcea despre „dezertarea” doctorului Folea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Tags: , ,