Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

22 august 2018

HCM Râmnicu Vâlcea se va reuni la finalul acestei săptămâni


• numele handbalistelor care vor evolua pentru gruparea municipală urmează să fie cunoscute până pe 20 iulie


Conform declaraţiilor oferite de Toma Pleşa, preşedintele clubului HCM Râmnicu Vâlcea, echipa de handbal susţinută de Primăria Râmnicului a depus la Federaţia Română de Handbal toate documentele necesare participării în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale feminine, preluând locul Oltchimului (aşa cum s-a stabilit în şedinţa organizată în urmă cu două săptămâni la sediul Primăriei) imediat ce multipla campioană a României a fost confirmată pe „tabloul” ediţiei competiţionale 2012/2013.

Fostul arbitru internaţional a mai afirmat că schimbarea denumirii noii echipe oraşului (din HC Oltenia în HCM Râmnicu Vâlcea) nu poate să fie decât una de bun augur, viitorul nume fiind unul mai reprezentativ pentru comunitatea locală şi chiar pentru judeţul Vâlcea. De asemenea, Toma Pleşa a mai declarat că echipa se va reuni la finalul acestei săptămâni, mai exact în data de 20 iulie, până în acest moment 12 handbaliste fiind dispuse să semneze cu noua echipă a Râmnicului. „Clubul a primit în mod oficial dreptul de a folosi denumirea stabilită de comun acord cu conducerea Primăriei şi dreptul de a evolua în Liga Naţională în locul Oltchimului. Până acum, în proporţie de 99%, echipa are 12 jucătoare, acestea urmând să semneze cât de curând şi să fie legitimate la noi. Până pe data de 18 iulie trebuie să definitivăm lotul, iar după 20 vom începe pregătirea”, a subliniat Toma Pleşa. Preşedintele HCM Râmnicu Vâlcea a mai precizat că, după reunire, handbalistele vor merge şi într-un stagiu de pregătire montan (cel mai probabil în zona Bran-Moeciu sau Călimăneşti-Căciulata), iar înaintea începerii sezonului va exista şi un meci de prezentare (fiind posibil ca acesta să aibă loc în cadrul turneului memorial „Constantin Tită”). „Vom avea şi un cantonament la munte, dar şi un meci de prezentare a lotului. Însă, mai multe amănunte despre toate acestea pot oferi după ce vom vedea exact pe ce jucătoare ne bazăm pentru noul sezon”, a încheiat Toma Pleşa.


Mia Rădoi va ocupa funcţia de antrenor secund


După cum am precizat în ediţiile noastre anterioare, fosta mare handbalistă Maria Torok-Duca se va ocupa de pregătirea echipei HCM Râmnicu Vâlcea din postura de antrenor principal. Zilele trecute, conducerea clubului finanţat de Primăria Râmnicului a stabilit şi numele „ajutorului” antrenoarei principale pentru noul sezon. Astfel, Mia Rădoi (de asemenea, o fostă jucătoare în naţionala României) va fi cea care se va ocupa de pregătirea echipei, urmând să ocupe funcţia de antrenor secund.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)