Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 octombrie 2018

HCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în finala Cupei României


• echipa noastră și-a asigurat prezența în viitoarea ediție a Cupei EHF
Astăzi, în ultima zi a lunii martie, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, HC Municipal Râmnicu Vâlcea a disputat un meci foarte important din semifinalele Final Four-ului Cupei României la handbal feminin, ediția 2017/2018. Adversarele sportivelor din Râmnic, pregătite de antrenorii Gheorghe Sbora, Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu, au fost brăilencele de la HC Dunărea. Jucătoarele noastre și-au respectat statutul de favorite în fața unor adversare care nu s-au regăsit mai deloc în acest sezon și care au ajuns cu destul de multă șansă în „careul de ași” al Cupei României. Vâlcea a controlat meciul aproape de la un capăt la celălalt și s-a impus mai ușor decât o arată diferența de scor consemnată la finalul întâlnirii, 29-23 (17-12 la pauză). Chiar dacă brăilencele nu au renunțat la luptă nici măcar în minutele de final ale partidei, pe teren s-a văzut destul de clar care echipă a fost mai valoroasă și mai bine pregătită, Vâlcea meritând cu prisosință calificarea în ultimul act al competiției. De asemenea, prin prisma calificării în finala Cupei României, HC Municipal Râmnicu Vâlcea a obținut dreptul de a participa în sezonul viitor al cupelor europene.

Mâine, pe 1 aprilie, dăm piept cu «tigroaicele» de la CSM București

Iar dacă hopul cel mic, numit Dunărea Brăila, a fost trecut cu destulă lejeritate de către jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea, mâine, acestea vor avea o misiune mult mai dificilă. În finala Cupei României, formația noastră va întâlni o echipă de o cu totul altă valoare în comparație cu Dunărea Brăila, nimeni alta decât multipla campioană națională și deținătoare a Cupei României, CSM București. Sigur că un eventual eșec al vâlcencelor în fața unei formații mult mai galonate (care se luptă pentru o nouă prezență în Final Four-ul Ligii Campionilor) nu ar fi deloc un capăt de țară pentru echipa sprijinită financiar de Primăria Râmnicului. Însă, cum orice meci începe de la 0-0, de ce să nu sperăm la o minune și la aducerea primului trofeu oficial în vitrina clubului râmnicean în cei aproape cinci ani trecuți de la înființarea acestuia!
Meciul cel mare dintre HCM Râmnicu Vâlcea și CSM București este programat mâine, 1 aprilie, cu începere de la ora 16.00, tot în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești. Să le păcălim pe bucureștence de 1 aprilie și să le luăm trofeul!

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate