Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 octombrie 2018

HCM Râmnicu Vâlcea, la un pas de o performanță istorică


Calificată pentru prima dată în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, echipa râmniceană HC Municipal a avut noroc la tragerea la sorți efectuată, sâmbăta trecută, la Cluj-Napoca. Sportivele pregătite de antrenorii Gheorghe Sbora, Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș-Barbu au intrat pe culoarul din semifinale cu echipa considerată cea mai accesibilă dintre cele trei adversare posibile, HC Dunărea Brăila. În cealaltă semifinală, se vor întâlni formațiile CSM București și CSM Roman, toate meciurile urmând să se dispute, sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești – orașul gazdă al competiției.
Pentru Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea, meciul considerat accesibil contra Dunării Brăila din semifinalele Cupei României reprezintă o șansă imensă ca formația noastră să își asigure încă de pe acum biletele pentru viitorul sezon al cupelor europene. O prezență în finala Cupei României, sezonul 2017/2018 ar echivala cu asigurarea prezenței în sezonul 2018/2019 al Cupei EHF. Desigur, în eventualitatea în care formația noastră ar câștiga trofeul Cupei României sau ar încheia campionatul intern pe podium ar putea evolua în viitoarea ediție a unei competiții europene mai prestigioase, precum Cupa Cupelor.

Finala Cupei României se va disputa de „Ziua Păcălelii”

Cele două meciuri din faza semifinalelor competiției sunt programate sâmbătă, 31 martie. O zi mai târziu, chiar pe 1 aprilie, întrecerea knock-out a Cupei Românei își va consuma ultimele două meciuri din acest sezon, finala mică și finala mare. Ca o ironie a sorții, după cum se poate observa, cele două meciuri care vor decide configurația primelor clasate sunt programate tocmai pe 1 aprilie. De asemenea, venim cu o informație pentru vâlcenii care nu vor putea face deplasarea la Ploiești pentru a-și susține favoritele. Postul de televiziune Digi Sport va transmite în direct toate cele patru meciuri care vor desfășura la Ploiești.

Programul semifinalelor

Sâmbătă, 31 martie, ora 15.00
HCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila
Arbitri: C. Belean (MS) și V. Călina (AG)
Sâmbătă, 31 martie, ora 18.00
CSM București – CSM Roman
Arbitri: D. Florescu (AG) și A. Stoia (B)

Programul finalelor

Duminică, 1 aprilie, ora 13.00
Învinsa Semif. 1 – Învinsa Semif. 2
Arbitri: M. Babau (PH) și A. Roibu (PH)
Duminică, 1 aprilie, ora 16.00
Înving. Semif. 1 – Înving. Semif. 2
Arbitri: C. Năstase (B) și S. Stancu (BZ)

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate