Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2018

Gyor poate fi învinsă!


faza_handbal4• adversara Oltchimului din semifinalele Ligii Campionilor, Audi ETO Gyor, a cedat în ultima etapă din faza grupelor împotriva norvegiencelor de la Larvik

Chiar dacă nu a triumfat niciodată în Liga Campionilor, fiind oprită în repe­tate rânduri în ultimul sau penul­ti­mul act al competiţiei, campioana Ungariei este considerată de către spe­cialiştii acestui sport drept prin­ci­pala favorită a sezonului pentru adjudecarea celui mai valoros trofeu al handbalului feminin inter-cluburi din Eu­ropa. Formaţia maghiară, neînvinsă în primele cinci meciuri din faza gru­pelor principale, a cedat sâmbătă sea­ra, în ultima rundă, pe terenul echipei Larvik (campioana Norvegiei şi deţină­toarea titlului continental). Parti­da avea o miză deosebită pentru gazde, cele care erau eliminate în even­tua­litatea unei înfrângeri. Şi, chiar şi cu suc­cesul obţinut, ele tot au stat „la mâna” spaniolelor de la Itxako Na­va­rra, ibericele învingându-le pe dane­zele de la Midtjylland cu 24-21, oferind „biletele” pentru semifinale sportivelor de la Larvik. Unguroaicele au început în forţă meciul din Norvegia, dominând într-o oarecare măsură prima repriză: 4-5 (minutul 10), 7-8 (minutul 20). De­cli­nul a survenit abia spre minutul 30, atunci când gazdele au revenit aproa­pe miraculous, intrând la „cabine” cu un avantaj firav de două goluri (13-11). În actul secund handbalistele nordice şi-au amintit că sunt totuşi cam­pi­oanele Europei, ele dezlănţuindu-se împotriva maghiarelor, scorul majo­rându-se treptat: 16-13 (minutul 35), 21-17  (minutul 42), 28-21 (minutul 50); pentru ca la final tabela să indice un categoric 32-25 în favoarea gaz­delor.

Dintre handbalistele Gyor-ului s-a făcut încă o dată remarcată Anita Gorbicz, autoare a nu mai puţin de nouă „transformări” (fiind de departe favorită la titlul de cea mai bună mar­catoare a Ligii Campionilor, totalizând până în acest moment 91 de reuşite). Pentru campioana Ungariei au mai evoluat foarte bine norvegianca Heidi Loke (patru goluri), brazilianca Eduar­da Amorim (tot patru reuşite) dar şi mun­tenegreanca Jovanka Radicevic (trei goluri). De asemenea, portăriţa Ka­ta­lin Palinger a „prins” o zi bună, pa­radele sale limitând proporţiile sco­rului.

În semifinalele Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea va întâlni pe ETO Gyor în data de 31 martie/1 aprilie (turul) şi 7/8 aprilie (returul). Primul joc al dublei manşe se va disputa în Sala Sporturilor „Traian”, numele formaţiei care se va lupta cu trofeul „pe masă” urmând a se stabili în partida retur din Ungaria. În cealaltă semifinală, Buducnost Podgorica se va duela cu Larvik HK.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)