Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

22 august 2018

Galacticele Oltchimului – locul 3 în Ungaria


• Fetele antrenate de Radu Voina au reuşit sâmbătă să câştige ultimele două meciuri ale turneului de la Siofok şi au prins podiumul competiţiei

Oltchimul a disputat sâmbătă prima partidă din cadrul turneului “Szabella Cup”, din Ungaria. Adversarul a fost unul pe măsură, campioana vecinilor noştri, Gyor ETO. Deşi în primul sfert al jocului handbalistele vâlcene au ţinut timona, către sfârşitul primei reprize au cedat iniţiativa, scorul pauzei fiind 21-16 pentru Gyor. În partea secundă, chimistele au încercat să revină în joc, au apropiat scorul de Gyor, însa la final s-a terminat 40-38 pentru unguroaice.

Cele mai bune marcatoare ale noastre au fost Fiera cu 6 reuşite, Ozel 6 şi Managarova 5. Pentru Gyor vedeta Gorbicz a reuşit numai puţin de 9 reuşite, fiind secondată de o altă jucătoare foarte importantă pentru unguroaice, Lekici cu 6 reuşite.

Duminică, Oltchimul a întâlnit campioana Austriei, Hypo Viena, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 41-34 (18-14 fiind scorul pauzei). În această partidă, vâlcencele au făcut un joc mult mai bun decât cel prestat în faţa Gyorului, scorul înregistrat fiind poate prea blând cu adversarele din Viena. Cele mai bune marcatoare ale noastre au fost Valentina Elisei cu 6 reuşite, Managarova 6 şi Stanca 5.

În finala mică a competiţiei, chimistele au întâlnit formaţia gazdă a turneului, Siofok KC. Jocul bun făcut în prima parte a zilei de fetele noastre le-a ţinut şi în partea a doua, Oltchimul câştigând meciul cu scorul de 32-25. Prima repriză a fost fenomenală pentru fetele noastre, ele conducându-le la pauză pe unguroaice cu scorul de 21-8. În partea secundă, echipa a fost schimbată de Radu Voina aflat în căutare de noi soluţii, portarii Smedescu şi Knezevici au făcut multe greşeli iar formaţia maghiară a reuşit să înscrie 17 goluri. Pentru Oltchim s-au evidenţiat din nou jucătoare precum Ozel, Managarova, Jovanovici sau Fiera.

Finala mare a competiţiei a fost câştigată de Gyor, după ce a trecut în finală cu 29-26 de Itxako Estella.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)