Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 octombrie 2018

Flacăra Horezu s-a întors cu un punct de la Sibiu


• cu două remize, echipa vâlceană s-a instalat aproape de mijlocul clasamentului
Vineri după-amiaza, Flacăra Horezu a evoluat într-un joc extrem de important, primul susținut în deplasare din acest sezon, în comuna Rășinari, acolo unde FC Hermannstadt II își dispută meciurile de pe teren propriu. Partida a contat pentru cea de-a doua etapă din Seria C a Ligii a III-a de fotbal și a opus două echipe care nu cunoscuseră gustul înfrângerii în runda inaugurală, când Flacăra Horezu a remizat, acasă, cu Sporting Roșiori (scor 0-0), iar FC Hermannstadt II încheiase indecis pe terenul celor de la AFCM Alexandria (scor 2-2).

Samson Nwabueze a marcat primul gol al horezenilor în Liga a III-a

Chiar dacă este nou-promovată în Liga a III-a, Flacăra Horezu a reușit o figură foarte frumoasă în meciul disputat în județul Sibiu. Echipa noastră a deschis scorul la finalul primei reprize, în minutul 44, când fundașul nigerian Samson Nwabueze (care a evoluat mai multe sezoane pentru Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea) a marcat la capătul unei frumoase faze ofensive. Astfel, fundașul Samson a devenit primul jucător al horezenilor care a marcat gol la nivelul Ligii a III-a. La mijlocul reprizei secunde, în minutul 72, sibienii au marcat prin Claudiu Morariu. Deși ambele formații și-au mai creat faze importante de gol, rezultatul de egalitate s-a menținut până la finalul întâlnirii, acestea rămânând neînvinse și după cea de-a doua rundă din noul sezon al Ligii a III-a. Cu două puncte acumulate, Flacăra Horezu s-a instalat aproape de mijlocul clasamentului, pe o poziție lăudabilă pentru o formație nou-promovată.
Sâmbăta viitoare, pe 8 septembrie, cu începere de la ora 17.00, Flacăra Horezu va evolua, din nou, pe teren propriu. În cadrul rundei a III-a, pe Stadionul „Treapt” va poposi gruparea ilfoveană Viitorul Domnești, un adversar care se anunță relativ accesibil pentru vâlcenii antrenorului Adi Popa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate