Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

23 septembrie 2018

Familie de braconieri, prinsă în flagrant


• Poliţia a dat peste un cuplu din Băbeni care pusese la cale o reţea de aproape un kilometru de plasă de peşte

Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Biroului Delicte Silvice au organizat o acţiune în oraşul Băbeni, ocazie cu care l-au identificat, în zona lacului de acumulare al Hidrocentralei Băbeni pe  V. Vasile, de 42 de ani, din localitate, care, împreună cu soţia sa, V. Aurelia, de 41 de ani, cu ajutorul unei bărci gonflabile şi folosind setci monofilament, năvoade şi prostovoale, în lungime totală de 906 metri, au pescuit cantitatea de 43,1 kg peşte, speciile şalău, caras şi oblete, fără a avea autorizaţie în acest sens.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nedeţinere a licenţei pentru pescuit, de transport fără documente legale a peştelui, folosire la pescuit a setcilor, năvoadelor şi prostovoalelor, precum şi deţinere sau utilizare a uneltelor de plasă tip monofilament.

Cantitatea de peşte a fost predată, în vederea valorificării, reprezentan­tului A.N.P.A. Oltenia – Filiala Vâlcea. Au fost ridicate în vederea confiscării o barcă gonflabilă pentru 2 persoane, 906 metri unelte din plasă monofila­ment, năvoade şi prostovoale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)