„Este dreptul părintelui de a alege ce este bine pentru el și pentru copil”

• declară deputatul Eugen Neață cu privire la amendamentele depuse pentru modificarea Legii vaccinării
Zilele trecute, în Parlamentul țării, deputatul vâlcean Eugen Neață (alături de mai mulți parlamentari din grupul PSD) a depus amendamente care au ca scop corectarea și îmbunătățirea Legii vaccinării. Cu privire la aceste amendamente, parlamentarul vâlcean consideră că acestea sunt cât se poate de necesare și benefice sistemului social din România, dat fiind faptul că acestea ar înlătura unele dintre actualele prevederi, care restrâng (și poate chiar lezează) dreptul la liberă exprimare a părinților și cadrelor medicale.

Care sunt cele mai importante amendamente aduse Legii vaccinării?

Prin intermediul unui material de presă, deputatul Eugen Neață a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect și a precizat care sunt cele mai relevante aspecte ce s-ar putea modifica în conținutul Legii vaccinării.
„În urma întâlnirilor avute cu diverse persoane, a mesajelor și e-mail-urilor numeroase primite cu privire la Legea vaccinării, împreună cu colega mea, deputat Ileana Cristina Dumitrache, și un grup de parlamentari PSD, am depus mai multe amendamente care au ca scop corectarea și îmbunătățirea legii. Este dreptul părintelui de a alege ceea ce este mai bine pentru el și pentru copilul său. O lege a vaccinării este necesară, dar nu cum a fost prezentată în forma actuală. Unele dintre măsuri consider că sunt abuzive și încalcă drepturile omului. (…) Prin modificările aduse la lege, dorim înlăturarea articolelor care îi incriminează pe părinți și îi așază pe linia infractorilor, precum și îmbunătățirea legii în ceea ce privește dreptul la libera exprimare a cadrelor medicale. (…) Noi, parlamentarii, suntem vocea cetățenilor în Parlamentul României și avem datoria sa facem totul pentru binele țării și românilor! De aceea, sunt deschis la propunerile venite din partea oamenilor și îi asigur că sunt și voi fi un sprijin pentru ei!”, a precizat deputatul Eugen Neață.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Caseta redactionala

Preşedinte de Onoare: Ioan Barbu
Director onorific: Lilian ZAMFIROIU
Director general: Sorin Alexandru Barbu
Director general adjunct: Elena Grigorescu
e-mail: office@curierul.ro
Director de Publicitate: Alin Emilian Tudoroiu
e-mail: publicitate@curierul.ro
Redactor Șef (valentinmateescu@curierul.ro):
Valentin Mateescu
Corespondent Germania: Dr. Christian Pelshenke
Tehnoredactor (tehno@curierul.ro):
Mădălin-Alexandru MOJOIU
Redactori de rubrică (redactia@curierul.ro):
Anamaria Constantinescu, Sebastian Iulian Cîrciu, Marius Constantin Ciutacu
Râmnicu Vâlcea, Carol I 19, Vâlcea, 240591, România
Tel.: 0250/73.23.25; 0350/40.17.02;
Fax: 0250/73.23.26; 0350/40.17.03;
www.curierul.ro
www.curieruldevalcea.ro
www.curieruldevalcea.com
ISSN: 1220-9597 / ISSN-L: 1220-9597

Calendar

mai, 2018
L Ma Mi J V S D
« Apr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031