Go to ...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

filme porno
filme online
xnxx
xxnx
xxnxx
xxnxnxx

Curierul de Vâlcea on YouTubeRSS Feed

17 octombrie 2018

„Este dreptul părintelui de a alege ce este bine pentru el și pentru copil”


• declară deputatul Eugen Neață cu privire la amendamentele depuse pentru modificarea Legii vaccinării
Zilele trecute, în Parlamentul țării, deputatul vâlcean Eugen Neață (alături de mai mulți parlamentari din grupul PSD) a depus amendamente care au ca scop corectarea și îmbunătățirea Legii vaccinării. Cu privire la aceste amendamente, parlamentarul vâlcean consideră că acestea sunt cât se poate de necesare și benefice sistemului social din România, dat fiind faptul că acestea ar înlătura unele dintre actualele prevederi, care restrâng (și poate chiar lezează) dreptul la liberă exprimare a părinților și cadrelor medicale.

Care sunt cele mai importante amendamente aduse Legii vaccinării?

Prin intermediul unui material de presă, deputatul Eugen Neață a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect și a precizat care sunt cele mai relevante aspecte ce s-ar putea modifica în conținutul Legii vaccinării.
„În urma întâlnirilor avute cu diverse persoane, a mesajelor și e-mail-urilor numeroase primite cu privire la Legea vaccinării, împreună cu colega mea, deputat Ileana Cristina Dumitrache, și un grup de parlamentari PSD, am depus mai multe amendamente care au ca scop corectarea și îmbunătățirea legii. Este dreptul părintelui de a alege ceea ce este mai bine pentru el și pentru copilul său. O lege a vaccinării este necesară, dar nu cum a fost prezentată în forma actuală. Unele dintre măsuri consider că sunt abuzive și încalcă drepturile omului. (…) Prin modificările aduse la lege, dorim înlăturarea articolelor care îi incriminează pe părinți și îi așază pe linia infractorilor, precum și îmbunătățirea legii în ceea ce privește dreptul la libera exprimare a cadrelor medicale. (…) Noi, parlamentarii, suntem vocea cetățenilor în Parlamentul României și avem datoria sa facem totul pentru binele țării și românilor! De aceea, sunt deschis la propunerile venite din partea oamenilor și îi asigur că sunt și voi fi un sprijin pentru ei!”, a precizat deputatul Eugen Neață.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)